Masszőrkereső

-

masszőz, masszőr hirdetés

Vegyük kézbe az egészségünket!

2016-08-11

Alternatív megoldást a hétköznapi panaszokra! Meg akarunk szabadulni a fejfájástól, vagy a kellemetlen bélrenyheségtől? Stabilizálni szeretnénk a keringésünket, vagy netán tenni szeretnénk valamit az alvásproblémáink ellen? Vagy terhesség és szülés alatt enyhülést keresünk a panaszainkra? A célzott masszázs mindezt lehetővé teszi!

A célzott masszázs segítséget nyújt azokon a napokon, amikor egyszerűen nem érezzük jól magunkat: ha tisztázatlan okokból enerváltak és kimerültek vagyunk, vagy az állandó feszültség az idegeinkre megy. A panaszok és a rossz közérzet okainak nem kell feltétlenül súlyos szervműködési  zavaroknak lenniük. Néha egyszerűen előfordul, hogy a testi és lelki egyensúlyunk tartósan megbomlik és testi tünetekben nyilvánul meg. A mindennapi stressz, a sok követelmény, az idő állandó szorítása vagy a hirtelen sorscsapások éppúgy előidézhetik ezt az egyensúlytalanságot, mint a bánat és az aggódás, a gyász és a félelmek, melyek ugyanúgy hozzátartoznak a létünkhöz, mint az élet szép és boldog pillanatai. Éppen ezekben az állapotokban hat kifejezetten jólesően a masszás, képes sok tünetet enyhíteni és segíteni tud, hogy helyreálljon a belső egyensúly. Az emésztést segítő, alvásjavító, fájdalomcsillapító és keringésstabilizáló szerek a legkeresettebbek a patikákban, pedig masszázzsal lényegesen csökkenthetnénk a gyógyszerfogyasztásunkat.

Az öngyógyítás határai: Még ha nagyon széles is  a masszázsok hatásspektruma, alkalmazási lehetőségeinek olykor határa van. Ez különösen krónikus, állandóan visszatérő vagy erős akut panaszolra vonatkozik.

(Bővebben: masszázs sorozatunk további részeiben)

-LaM-