Masszőrkereső

-

masszőz, masszőr hirdetés

Szex vagy inkább egy újabb cipő?

2016-09-30

A cipők a nők életében különleges helyet foglalnak el. A nők ötöde inkább egy pár új cipőre vágyik, mint szexre, már ha választani lehet a kettő közül. A nők cipőfétise egészen természetes és normális dolog, nincs mit szégyellni rajta. A cipők szépek, csinosak és szexik. Olyan tulajdonságokkal ruháznak fel minket, amikre mindannyian vágyunk: vonzóak, szépek, csinosak és szexik leszünk tőlük.

Nézz magadba egy pillanatra, és gondold át őszintén, milyen érzések is fűznek a cipőidhez – legyen az magas sarkú gyönyörűség, melengető, csinos csizma vagy egy kis bájos, rafinált szandál. Ne lepődj meg, ha rájössz, mennyire kötődsz hozzájuk. Mi nők szinte mindnyájan különösen vonzódunk a cipőkhöz, aminek számos megmagyarázható és fel nem fogható oka van. A nők fele hazudik a párjának arról, hogy mennyibe került a legújabb pár gyönyörűség, amit hazahozott a cipőboltból és a nők negyede akkor sem lenne hajlandó megválni a magas sarkú cipőjétől, ha fizikai fájdalmat okozna neki a cipő viselése. A nők ötöde inkább egy pár új cipőre vágyik, mint szexre és hatból egy még a férje helyett is egy újabb pár lábbelire szavazna. A legtöbb nő nem büszke arra, hogy hamis designercipőket hord ,ezt a megkérdezettek 82 százaléka mondta, de hozzátették azt is:egy valódi márkás cipőt nem tudnának megfizetni. Azt azonban nem tudják maguktól megtagadni, hogy irigy  pillantásokat kapjanak a nőtársaktól, még a -hamis- designercipő láttán is.

A felmérés készítői 35 és 44 év közötti nőket kérdeztek meg a cipőkhöz fűződő viszonyukról. A nők közel fele vallotta be, hogy mindenkit az alapján ítél meg: milyen cipőt hord és hány pár van neki. A cipők iránti imádatot valójában a Szex és New York című filmsorozat hintette el világszerte, de a cipő népszerűsége ennél sokkal korábbra tehető. Annak idején már Marilyn Monroe is megfogalmazta  a csodálatos női cipők  birtoklásához fűződő életérzést: "Adj egy lánynak egy pár megfelelő cipőt és ő képes lesz meghódítani a világot."  A vezető cipőtervezők -mint például Christian Louboutin is- gyártottak már cipőfilozófiát, mely szerint: " Egy nő hordja a táskáját, a cipője viszont őt magát hordozza." Ironikus, hogy a magas sarkú cipőt először  az 1500-as években nem nők, hanem férfiak hordták, méghozzá azért, hogy a kengyelben maradjon a lábuk, ha lovagolnak. Az átlagos amerikai nőnek 17 pár cipője van, de csak 3 párat hord rendszeresen a gyűjteményéből.

Élvezd a cipőmániád! A női cipők, főként a magas sarkú cipők mindig arról szólnak, hogy felhívják a figyelmet a nőre, aki hordja őket – pontosabban a lábára. Mert a lábaknak titkos vonzerejük van, mi pedig azt szeretnénk, hogy a lábunkra nézve a férfiak vágyat érezzenek irántunk, csodáljanak, istenítsenek, hódolattal boruljanak le előttünk, és arra vágyunk, hogy szép lábakon tipegve szexinek, kívánatosnak, magabiztosnak érezzük magunkat. Hát ezért imádjuk a cipőket, és ezért van szükségünk mindig újabb és újabb, szebbnél szebb darabokra. Nincs miért szégyellnünk ezt a vágyat, csupán örömteli életet akarunk élni és tetszeni szeretnénk, a cipők pedig nagyon sokat segítenek abban, hogy ezek a vágyaink beteljesüljenek.

-LaM-