Masszőrkereső

-

masszőz, masszőr hirdetés

Problémás masszőrök?

2020-09-19

masszázzsal megelégedveSzerencsés esetben a vendég elégedetten mászik le a masszázspadról. Úgy érzi, megkapta, amiért jött és amiért a zsebébe nyúlt.
Nem szerencsés esetben azt mondja: háromszor voltam itt: először, utoljára és sohatöbbé. Mert amit kapott, az mindennek mondható, csak annak nem, amit elvárt. 
A pénzéért, meg úgy általában, a masszázs szakmától.

Melyek a leggyakoribb kifogások, mik a legsűrűbben előforduló problémák?

Képzetlen, azaz NEM TUD masszírozni

A "szaktudását" egy kétnapos gyorstalpalón szerezte, vagy a masszázsszalon tulajdonosa egy óra alatt megmutatta neki, hogy kell masszírozni. Rosszabb esetben a tulaj is így szerezte a hozzáértését, így képzelhetjük, milyen tudást ad tovább a mentoráltjainak.

Unott és lelkiismeretlen, azaz NEM AKAR masszírozni

A legsűrűbben gyógyfürdőkben és szállodákban lehet ilyenekkel találkozni. A képzettségükkel semmi probléma, talán fix fizetésért punnyadnak ott egész nap és a hócipőjük tele van a sok fonnyadt testtel, meg az egyfolytában lotyogó tulajdonosaikkal. Busás borravaló reményében hajlandóak rendesen masszírozni, anélkül csak kenceficélnek a krémükkel vagy púderükkel. (ld: Előre fizetés és borravaló)
Tudunk olyat is, amikor a sokcsillagos welnessben súlyos pénzekért olyan nyuszóka masszíroz, aki pénzt sem kap az áldásos tevkenységéért, hanem igazolást a tanfolyamához, hogy a szakmai gyakorlatot elvégezte.

Zaklatja a vendéget

A masszázspadon nagyjából kétféle zaklatás létezik,

Amúgy szegény masszőröknek is bőven kjut a zaklatásból, egy csinos gyűjtemény olvasható ilyen sztorikból a masszázsinfón.

Elcseszett masszázshirdetések feladói (másfajta szolgáltatást nyújt, mint amit hirdet)

Rengeteg fölösleges telefonhívás és valamivel kevesebb időrabló látogatás adódik abból, amikor a szolgáltató nem megfelelően fogalmazza meg, vagy rossz helyen adja fel a masszázs hirdetését, és egy kizárólag gyógyászati tevékenységgel foglalkozó szakember ki sem fogy a happy ending és az extra szolgáltatás itáénti érdeklődésekből, vagy éppen egy érzéki szolgáltatást nyújtó masszőzön kériik számon az anatómiai tudást.

Természetgyógyászkodók, kuruzslók

Jaj de kellemetlen, amikor valaki kiszolgáltatva fekszik a masszázspadon és az érezhetően alső középfokú végzettségű masszőre nekiáll egészségügyi előadást tartani olyan témákról, amitől egy orvos röhögő görcsöt kap vagy a fejét fogja, ráadásul amit előad, azt is a Kiskegyedben olvasta vagy egy méregdrága tanfolyamon hallotta és azt adja belőle tovább, amennyit felfogott. Az ilyen szaktudás nagyjából a chemtrail, a Föld lapossága, a minden testiu betegségnek ez vagy az az oka szintjén van. Enyhébb esetben csak hallgatni kell a sok hülyeséget, súlyosabb esetben reagálni is muszáj és/vagy ajánlat is érkezik valami táplálékkiegészítő csodaszerre. (ld: A röhögéstől rázkódó masszázspad)

(folyt köv.)