Masszőrkereső

-

masszőz, masszőr hirdetés

Nagyembert drágábban sem!

2018-10-16

Igazságtalan, hogy az ütős ugyanakkora gázsit tesz zsebre a cintányérok két-három összecsapásáért, mint a hegedűs, aki végignyiszatolja a szimfóniát.
Igazságtalan, hogy a masszázsért ugyanannyit fizet egy negyvenkilós nyüszöge, mint egy százhúsz kilós behemót.
Találtam most valamit, ami segít helyrebillenteni a kizökkent világot.
Ha csak egy kicsit is...

Sosem értettem, nagydarab húsáruként miért kérnek tőlem ugyanannyit a masszőrök, mint a törékeny termetű, filigrán feleségemtől.  Az én  kilóimmal sokkal több a meló, amellett nem biztos, hogy a masszázspad maradandó fogyatékosság nélkül szenvedi el a kezelésemet.

Nem is kicsit nyugtatott meg, amikor a következő kitétel jött szembe egy weboldalon:

 120 kg súlytól (...) a masszázs díja feláras…

No, mondom, végre, éljen a vidéki drágahölgy, aki ki merte írni a lapjára ezt az amúgy nagyon is kézenfekvő dolgot.
Ott a helyem!

A lelkesedésem csupán addig tartott, amíg meg nem érkezett a szépséges szolgáltató válasza, amiből kiderült, hogy

  1. hiába hirdeti a szolgáltatásait százfelé, férfiakat csakis egyéni elbírálás alapján és ajánlásra vállal (ajánlást ugyan tudnék szerezni, de vajon mi egyébnek kell egyéni elbírálásilag megfelelni?)
  2. 120 kiló fölötti vendéget már ajánlásra sem!!!! tehát most vagy nekiállok fogyózni, vagy a kardomba dőlök, de elébb még olvasgatok és kérdezősködöm, így megtudtam, hogy
  3. 62 (!) választható testkezelés közül a Jelenet vége, balra el  névre hallgató szolgáltatás valóban egy létező testkezelés, ám nem masszázs.

 

Nemrég egy fészbúkos masszőrfórumon egy ugyancsak vidéki ifjú közzétette, hogy 500 (igen, ötszáz!!!) forintért házhoz megy. A kollégák fölháborodtak, hogy ez a szakma lejáratása, megcsúfolása (pedig hasonlóról e hasábokon is esett már szó) erre a fiatalúr az 500 Ft-ot felemelte 3000-re és sértődötten közölte, hogy negyvenféle masszázst tanult!
A masszőröket sem ejtették fejre, kérték az ifjút, sorolná már a negyvenféle masszázst, amire ő megjelölt 32 féle szolgáltatást, aminek a nagyobb része valóban masszázs, a kisebb azonban egyáltalán nem.

Egyszóval sokféle embernek sokféle szolgáltatást nyújtanak és még csak kuncognom sem szabad, amikor nem én vagyok a célcsoport, mert pl. a következő szolgáltatást (a 120 fölött nem masszírozó vidéki hölgy hirdeti) ugyancsak nem nekem találták ki:

A démonokkal megfertőzött szerveknek az eltörlése és megsemmisítése és az életet teremtő lehetőségek visszaállítása.

Sokak szerint a májamat démonok fertőzhették meg, node kérem, ha a hölgy eltörli és még meg is semmisíti, akkor a továbbiakban mi fog engem méregteleníteni?

Merthogy ez utóbbi kezelésfajta ugyancsak rámférne!

 

Louis Masseur

 

 

***************************************************

kapcsolódó írásaink:

A röhögéstől rázkódó masszázspad

Már fillérekért is házhoz mennek?