Masszőrkereső

-

masszőz, masszőr hirdetés

Miért nem engedtem, hogy megmásszon?

2018-01-13


Ismét olvasi levelet teszünk közzé:
 

Nem tartozom a mai csirkék korosztályába,  ennek ellenére férfiak  állítása szerint kívánatos, erotikus nőnek nézek ki.  Hagyományos, régóta koptatott  párkapcsolatomból  jónéhány éve hiányzik a szex, amit mindketten hallgatólagosan tudomásul is vettünk. Arról, hogy a párom mit tesz önmagáért semmi tudomásom, bölcs emberként nem köti az orromra, én meg nem szaglászok utána.

A férfiak rendszeresen írnak masszázsnak titulált szex kalandjaikról a masszőzökkel, ezidáig egy hölggyel találkoztam, aki rákérdezett, nők is találnak-e masszőrt, aki hajlandó hasonló kalandra. Sokáig forgattam a fejemben a kérdést, nézegettem a net ilyen célú oldalait, és egyszercsak rábukkantam a masszőrre, aki erotikus és yoni masszázst hirdet. Nosza, beütöttem a gugliba, és már tudtam is mindent a megszentelt hely  szanszkrit elnevezésétől kezdve az óramutató állásáig a masszázs kapcsán.

Még egy hetet fürödtem a saját levemben, aztán nagy levegőt véve felhívtam a masszőrt. Szimpatikus férfi orgánum jelentkezett, semmi bizalmaskodás, bazsajgás, csakis masszázsról egyeztettünk, amire  körülbelül úgy készültem, mintha randira mennék, keresgéltem a fehérneműk és ruhák között. Amilyen a hangja, olyan a férfi is. Gyönyörűen, saját akaratból kidolgozott test mindenféle szteroid mifenék nélkül, amit az ajtóban még  fehér köpeny takart, a cseppnyi munkanadrág viszont szabadjára engedte a tekintetet. A mindenféle dolgok tisztázása után minden a helyére került, én a matracra, ő meg az olajaival a lábaimhoz.

Nem tudtam a pasit átverni! Ráérzett, hogy új hús vagyok az ő piacán. Lassan masszírozta a lábaim, combjaim, fenekem, hátam, vállam, s közben csak arról duruzsolt, hogy a testen keresztül a lélek gőzeit is ki kell tudnom engedni, ezen dolgozunk mi itt most ketten, hagyjam a fenébe a gondolataimat, engedjem el magam és csakis az ő érintésére koncentráljak, megígéri, egy óra múlva ha nem is új testben, de új lélekkel kelek fel. Mire a forduljak meg mondathoz értünk, már nem gondoltam arra, hogy itt és most megalázom magam.  Párnát helyezett a fejem és a fenekem alá,  a lábaim másik oldalról való megmasszírozása után megkért, nyissam szét a combjaim, amit olyan természetesen tettem meg, mintha csak levegőt vennék éppen. Uraim!  Ez a negyed órás bóklászása a megszentelt helyem környékén és mélyén életem legszebb időtöltése volt! Bezárt szemeimen át is láttam finom ujjait, amint a tégelybe mártja, majd szinte ihletetten masszírozza yonimat egyre beljebb és beljebb haladva G pontom felé, én meg majdnem elbőgtem magam az örömtől.

Az óra letelte után megkérdezte, folytassuk-e.

Nemmel válaszoltam, pedig a mellem, hasam feszült, a puncim teljesen benedvesedett, annyira kívántam, hogy tegyen magáévá. Otthon lecsófőzés közben sikerült magam és a gondolataim rendbe szedni. Ha igen, ha annyira kívántam, miért mondtam mégis nemet?

Mert gyönyörű , de mégis azzal lenne az igazi, akitől nem pénzért kapom, az x-szer tíz év szexuális életem alatt viszont egyetlen férfi sem törődött így velem.
Lányok, mára változott már a helyzet?
Ha nem, uraim, munkára fel, van mit tanulniuk.
És már van is hol és kitől.