Masszőrkereső

-

masszőz, masszőr hirdetés

Masszázs helyett szívás!

2017-09-01

Ritkán fordul elő velem ilyesmi, ezért nagyon dühös vagyok.
Kapkodva indultam el, hogy pontos legyek és 35 percet autóztam, mert megbeszéltem egy masszázst Zuglóban. Spirituális harmóniamasszázst hirdet és eltekintve attól, hogy egy másik oldalon a kebleit is közszemlére is teszi, egész tisztességesnek tűnt.


 

Délre mentem volna, de azt kérte, menjek inkább fél egyre, mert délig van vendége, ő pedig 30 perces relaxációval készül a velem való találkozásra.

Remek, gondoltam, így nem csak az előző vendég elégedett pofájának lépcsőházi szembejövésétől kímélem meg magam, hanem egy alfa-állapotban levő igazi terapeuta fogad, kilencezer forintért. A címet tudom,  a kapukódot majd megmondja, ha a  ház elől felhívom.
Nem mondta meg fél egykor a kapukódot, sőt, fel sem vette a telefont.
Ott álltam a háza előtt és hárompercenként hívtam - semmi eredmény.
Hogy elhúzódott volna ez előző spirituális harmónia, vagy ő is olyan, mint a rossz lotyók, hogy mindenkit odarendelnek, aztán csak az első érkezőt engedik be, vagy épp megnézett az ablakból és nem voltam neki elé spirituális - nem tudom.

Azt tudom, hogy a régi üzleti tapasztalat szerint egy elégedett kliens hoz két másikat, egy elégedetlen pedig elvisz tízet.

Ha közzéteszem a nevét és a telefonszámát, minimum tíz embert megkímélek attól, hogy a spirituális libácska átvágja őt is.
Megérdemelné.
Szerencsére a hölgy már eltűnt a piacról és remélhetőleg nem más néven és telefonszámon csapkodja  befelé az érdeklődőket.