Masszőrkereső

-

masszőz, masszőr hirdetés

Masszázs és erogén zónák

2017-09-12

Sokak  szerint a legérzékenyebb szexuális szervünk maga az agy. Az efajta bölcsesség valószínűleg arra utal, hogy a szex gépies tevékenységgé válhat, ha nincs meg közben a képzeletünk szabad játéka. Fontos az érzékeny, fantáziadús közeledés a test azon zónáihoz, melyeket erogén zónaként emlegetünk.

Az érzéki masszázst többezer éve használják a fáradtság és a feszültség feloldására.  Az efajta érintést sokan a szexszel azonosítják és ezt a rossz beidegződést még a partnerükre is kivetítik. Általában csak a szexualitásra koncentrálnak és kihagyják az érzéki érintéseket. A jó masszázs lelkileg is ellazít és megfelelő hangulatba ringat.

Mind a nőknek, mind a férfiaknak megfelelő körülményekre, keretekre van szükségük ahhoz, hogy kibontakoztassák a szexualitásukat, de nemcsak a külső feltételek fontosak.  Ide tartozik a másik ember nyugalma is. Nem tökéletesnek kell lenni, csak nyitottnak és elfogadónak szeretetteljesnek  és együtt érzőnek.

A jóni- és lingam masszázs csodálatos lehetőségeket kínál a pároknak arra, hogy előítéletek nélkül, meghatározott keretek között, elvárások nélkül felfedezzék önmagukat és egymást.

A szexuális tudatosság első lépése önmagunk elfogadása, hogy olyannak fogadjuk el magunkat, amilyenek vagyunk. Felfedező utazás a szó legszorosabb értelmében, mely során félre tolhatjuk az általánosan elfogadott elképzeléseket és az eddig szerzett tapasztaloatokat is, mert teljesen új módon élhetjük meg önmagunkat. Felfedezhetünk egy új életérzést , a  valódi szeretet képességét és gazdagabbak lehetünk általa.

-LaM-