Masszőrkereső

-

masszőz, masszőr hirdetés

Lihegős masszőrfiú, fád némber

2017-10-26

Páromnak is van néhány masszázsélménye, közötte mosolygós, dühítő, szánalmas, felháborító. Engem persze az háborít fel, hogy nem tudom rávenni az írásra, így egyelőre kénytelen vagyok helyette én idebloggantani a sztorijait.

Az első ilyen amúgyis páros élmény.
Hazai velnesz, megyeszékhelyen.

Szaunázás után együtt kérjük a masszázst.
Kihalt részen kell várnunk, mire megérkezik a két szakember, egy férfi és egy nő.
A férfi engem venne a kezelésbe, a nő Íriszt.
Mondjuk hogy ez így nem lesz oké, inkább cseréljünk.
A két fehérköpenyes vállat von, velem a nem túl barátságos hölgy jön a firhang mögé, páromat meg egy harminc körüli Pistuka-forma kíséri a másik oldalra.

No, nekem aztán jól megalapozta a masszázs hangulatát a szolgáltatóm, amikor a köntösből kibújva hanyatt feküdtem a padon és meglátta hogy meztelen vagyok, eltorzult arccal nyúlt a lábam közé és ingerült mozdulattal rántotta fel a lepedőt, hogy a csúnyámat eltakarja, mintha máris erőszakosan léptem volna fel.
Basszus, pedig nézegethette volna vágyakozva legalább csak egy kicsit az a szerencsétlen némber! Vagy ha nem vágyakozik, akkor úgy csinál, hehe!
Felejthető, futószalagos masszázst kaptam, a nő mintha ott sem lett volna, gyöntölésem közben ábrándozva nézte a falat. Pont olyan pofát vágott, mint aki nem akar borravalót kapni.
Élvezni nem volt mit, belealudni nem tudtam, így hát kibírtam valahogy. Íriszre gondoltam, hátha neki nagyobb szerencséje van.

Nem volt.
A kis lapátkezű parasztgyerek valószínűleg először látott meztelen nőt élőben, mert nem tudott betelni  a látvánnyal. Írisz combját masszírozta, de egyfolytában a mellét bámulta, hol direktben, hol csak úgy laposan, a szeme sarkából. Csípőtájékon le volt takarva az én párom, azt a zónát tisztelte is a fiú nagyon, még csak meg sem közelítette a combok találkozását, de a cicik látványától egyszerűen nem tudott elszakadni.
Ahogy a masszázs a vége felé közeledett, a velneszmasszőr úr egyre hangosabban vette a levegőt, a homloka is gyöngyözni, a fehér nadrágja pedig elöl duzzadni kezdett, Írisz pedig egyre kényelmetlenebbül érezte magát. Arra gondolt, hogy ha ez a sunyi fasz véletlenül elveszíti az önkontrollját és rátámad, ő kiabálni kezd, én vajon időben meghallom-e és megtalálom-e a zegzugos épületben. Vagy akárki más.

Amikor a has masszázsa következett, a zihálás erősödött és a szőrös lapátkéz igyekezett egyre közelebb kerülni a hosszan fixírozott cickókhoz, akkor Írisznél betelt a pohár, megköszönte a szakember közreműködését és azt mondta, most már jó lesz, elég.
- Egészségére asszonyom - mondta a fiú rekedten és azonnal eltűnt egy ajtó mögött.

Írisz akkor határozta el, hogy mindenképp rávesz: tanuljak meg masszírozni.
Eddig még nem járt sikerrel, de azt mondja, nagyon jó a kezem.
Írisz, ha majd Magad írod a kalandjaidat, beiratkozom egy tanfolyamra, ígérem!