Masszőrkereső

-

masszőz, masszőr hirdetés

Honnan tudom, hogy kupleráj?

2018-04-04

Soha nem éreztem jól magam olyan masszőrhölgy asztalán, aki szexuális szolgáltatást is nyújt.
Félreértések elkerülése végett: nekem az a szexuális szolgáltatás, amikor a hölgy szétteszi a lábát, az "úr" pedig vesszejével a dolgok mélyére hatol. Szerintem ez nem masszázs, hanem masszázsnak álcázott közönséges prostitúció. Éppen ezokból nem választok soha az erotikusmasszázs oldalról, mert ott gyülekeznek a bevállalós hölgyikék, akiknél sokminden kapható, még néha masszázs is, de a többi miatt nem éri meg kockáztatni.

Az pedig egyenesen nem érdekel, mások - különösen az infantilis  szobatudósok - mit tartanak szexuális szolgáltatásnak, meg milyen tévképzeteik vannak erotikáról és erotikus masszázsról.
Sokszor megírtam már, mitől jó az erotikus masszázs és ezt most sem látom másképp.l

Barátokkal beszélgetve döntöttem úgy, hogy összeszedem a jeleket, amikből nagyjából kiderül, mire számíthat az a rozzant kéjenc, aki nem dugványozni indul, hanem a testének szakszerű átdolgoztatására, mely procedúra esetleg egy kis kéjes befejezésbe torkollik.

A maszoda nonstop, tehát éjjel-nappal, 0-24-ig üzemel
Túl sokan dolgoznak ugyanabban az objektumban. Árulkodó lehet az egy szem telefonszám és/vagy az egy kaptafára készült fotók és   sablonszövegek és/vagy a tény, hogy ugyanazt a telefont mindig más veszi fel.
A telefonbeszélgetés során az árjegyzékből kiderül, hogy az extrák között ott az aktus.
A telefonbeszélgetés többet sejtet: "gyere el és a helyszínen elmondom a többit"
A szolgáltatás ára 10.000 Ft fölött van.
NEM adják meg a pontos címet, hanem azt kérik, gyere oda a Daru és a Beton utca sarkára és onnan hívj újra. Lehet hogy nem csak a cím titkos, hanem meg is akarnak nézni az ablakból, hogy beengednek-e avagy sem.
Az ajtón belépve suttogni kell, de a szomszéd szobából kéjes nyögdécselés hallik - ráadásul nőnemű lényé. Valszeg nem a biztonsági őr nézi a pornót.
A maszodában nincs masszázspad, nincs tatami, csak egy bizonytalan, nyikorgós (francia)ágy
Az ágy melletti asztalkán nincs többféle masszázskrém és masszázsolaj, van viszont óvszer, papírtörlő és óra.
A pénzt előre elkérik és eltűnnek vele, te meg hosszú percekig ott elmélkedsz egy ismeretlen helyen, egy szál faszban. Nem is igyekeznek a szakszerűség látszatát kelteni, azonnal megragadják a brokit és cibálni kezdik.

Soha nem késő azt mondani, hogy "én nem erre gondoltam, lelépek, bocs."
Aki masszázsra megy és a fentiek esetén mégis ottmarad, az megérdemli.