Masszőrkereső

-

masszőz, masszőr hirdetés

Hat dolog, amit nagyon utálok

2018-03-03

Van hat hiba, amit a masszőrök gyakran elkövetnek.
Nem egyszerre mindet, csak egyet-kettőt, de egy is elég ahhoz, hogy a büdös életben ne akarjak visszamenni hozzájuk.
Márpedig a drága hölgyek közül az okosabbak pontosan tudják, hogy csakis a visszatérő vendégekből tudnak megélni.

dühös fiúVisszatérő vendégekre ne nagyon számítson az a masszőz, aki:

1.hazudik

Valótlanságok vannak a hirdetésében, masszőznek mondja magát, pedig lövése sincs a szakmához, agyonretusált vagy nagyon régi képeket pakol ki magáról, azt mondja hogy egyedül van, de masszázs közben járkálás, ajtócsapkodás, telefonálás hallatszik, azt mondja, ráér és nem nézi az órát, de aztán mégis, sőt, sürget hogy mi lesz már.
     
2.fecseg

Masszázs közben be nem áll a szája, meg kell hallgatnom a magánéletét, a gyerekei iskolai sztorijait, a mocsok férjét, akitől elvált, az előző munkaadóját, a szomszéd nénit. Nem elég hogy nyomja a sódert, még kérdez is és ha nem válaszolok azonnal, akkor bökdös, hogy na, mi lesz már, alszol?
     

3.pletykál

Szidja az előző vendégét, aki rossz esetben szembejött a lépcsőházban, kibeszéli a többi ügyfelet, képzeljem, a múltkor volt nála egy bajuszos, középkorú pasi, sárga Skodával jött, látta az ablakból, no annak olyan görbe volt a farka, hogy ő még olyat nem látott és egy másik meg azonnal elsült, ahogy hozzáért a fenekéhez, hihihi. És volt már nála Korda György, Henry Kissinger és egy ideig rendszeresen visszatérő vendége volt Kossuth Lajos is. Vagy a másik, az a Széchenyi.
Vajon rólam kinek mit fog mesélni?
     
4.hülyeségeket kérdez

Nem elég hogy nem hagy ellazulni, még azt is szeretné tudni, hogy hol lakom, mivel foglalkozom, hány gyerekem van, hova járnak oviba, milyen a viszonyom a feleségemmel, miért váltam el, jól keresek-e és kire szavaztam? A PIN-kódomat ne adjam oda?
     
5.büdös

A masszázs fizikai munka és van aki úgy izzad meg közben, hogy szaga van. Az ilyen az tisztálkodjon gyakrabban, esetleg váltson felsőruhát. Ne legyen szájszaga, ne érezzem a lehelletén a fokhagymát, a pálinkát, a sört, a lyukas zápfogat! Nem akarok izomszagot érezni, de pörköltszaftot sem.
     
6.bizalmaskodik

Attól hogy meztelenül odatehénkedtem az ágyára, még nem lettünk barátok. Ne akarjon közel kerülni hozzám sem fizikailag, sem lelkileg. Ne akarja kezelni a lelkemet, ne nyomjon puszit a hátamra meg sehova és ne bújjon bele a vállamba. Mert nem lettünk barátok és nem is leszünk.