Masszőrkereső

-

masszőz, masszőr hirdetés

Frivol fantáziák

2017-07-03

Az erotikus fantáziák az intimitás fokozását szolgálják, vagy épp ellenkezőleg, a kapcsolati problémákra világítanak rá? Néha még önmagunk előtt is nehéz bevallani a létezésüket, nemhogy beszélni róluk...

Az erotikus fantázia nem feltétlenül jelenti azt, hogy valami nincs rendben. Utalhat arra is, hogy bár szeretjük és kívánjuk a párunkat, változatosságra is vágyunk, illetve megmutathatja azt is mi hiányzik a szexuális életünkből. Javíthat a párkapcsolatunkon, elősegítheti saját vágyaink mélyebb megismerését. Különösen akkor, ha némelyiket a gyakorlatban is sikerül megvalósítanunk.

Nem mindegy, hogy miként beszélünk róla. Vannak akik izgatónak tartják. Viszont egy bizalommal teli kapcsolatban az is előfordulhat, hogy a másikban féltékenység ébred a hallottak miatt. Ha megosztjuk a párunkkal a fantáziáinkat, valószínűleg ő is ugyanazt fogja tenni. De mielőtt elkezdenénk mesélni neki, gondoljuk át, vajon hogy érinti őt mindez.

Miről álmodozunk a leggyakrabban? Míg a férfiak esetében az erotikus fantáziák inkább átlagosabbak és ők a külső szemlélő szerepével azonosulnak, a nőknél konkrét személyek szerepelnek és gyakran saját magukat is beleképzelik a kitalált folyamatba.  Az urak vágyaiban megjelenik az erőszakosabb vagy éppen a behódoló szex, míg a nők a romantikus vagy az extrém szeretkezésre  illetve valamilyen tiltott dologra vágynak, mint például nyilvános vetkőzés.

Szerelmi életünkben fontos az intimitás, a  bensőséges pillanatok minél intenzívebb átélése. Ez nem feltétlenül csak a szexről szól, hanem az érintésről, a csókról az ölelésről... Egy kis fantáziálás, biztos nem árt meg!

-LaM-