Masszőrkereső

-

masszőz, masszőr hirdetés

Erotikus gyógymasszázs? ;-)

2017-08-22

A történet még azokból az időkből való, amikor én hirdettem újságban és házhozjáró masszőzök jöttek a lakásomra.
Az érzékiséget akkor sem vetettem meg, de a masszőznek álcázott prostiktól tartottam.
Igyekeztem kiszűrni az ifjabb korosztályt is, mert megbízhatatlanok voltak, késtek, lemondták, szó nélkül nem jöttek, hamar abbahagyták és elmentek az Amway, az MBI vagy más néphülyítő intézményhez, meg ilyenek.
Beírtam ezért a hirdetéseimbe, hogy szex kizárva és hogy eü nyugdíjas előnyben.                       Felbátorítottam ezzel jónéhány érett hölgyet, akik a koruk miatt totál esélytelennek tartották magukat. Jöttek is, szerencsémre.
 

Jó lenne most valami nevet írni, de sajnos az illető hölgy keresztnevére sem emlékszem.
Átlagos, vagy inkább hanyagolható külsejű, ötvenes nő volt, Budapest környéki faluból járt hozzám és az egyik nagy kórházban volt éjszakás nővér.
Elég sokat tudott a testről.
Nagyon jó keze volt és remekül kezelte a lumbágómat.
Hozott is magával valami csodakenőcsöt, azzal nyomorgatta meg a derekamat.
Az összetételét nem árulta el, azt mondta, X doktorúr csinálja a kórházban, ő rámosolyog és mindig kap belőle.

Már a harmadik hónapban jött szorgalmasan, minden héten, de szigorúen erotikamentes masszázs történt, talán mert egyikünknek sem jutott eszébe semmi más.
Egyszer félálomban voltam, hanyatt feküdtem és az eü végzettségű terapeutám felfedezett rajtam valami nyirokcsomókat, kicsivel a vakbél kívülről tapintható helye alatt, a szeméremdomb és az ágyék között.
Rákérdezett, hogy van-e valami problémám, merthogy ez vajon mitől lehet és megengedem-e hogy végigvizsgálja a területet?
Megengedtem.

A vizsgálat abból állt, hogy a nővérkém a hüvelykujja begyével apránként és nagyon finoman végignyomkodta az ágyékomat először a jobb, aztán a baloldalon.
Mondta hogy talált még duzzadtabb csomókat és egy nyirokdrenázs nevű módszerrel ezeket megkezelgetné.

Ettől a drenázstól - tekintettel arra, hogy igen közel esett a Nagy Bosszúállóhoz és a tojásaimhoz egy kicsit beizgultam.
Aztán jobban, végül még jobban.
Nővérkém elbizonytalanodott: most vajon mit csináljon?
Kértem, drenázsoljon még, mert jó.
Mondta: azt látja.
Erre én: akkor ne legyen szégyenlős.

Nem volt.
Beolajozta a kezét, ujjheggyel - talán ott is nyirokcsomók után kutakodva - végigtérképezte az egyre jobban meredező testrészemet, majd a két tenyere közé véve a makkost úgy tett, mintha gombócot formázna éppen.
Pár perccel később ezt egy kézzel folytatta, miközben a másikkal megvizsgálta, hogy a zacsiban nincs-e több csomó a kelleténél.

Nem volt.
A masszázs olyan jól sikerült, mint addig soha.
Egészségügyi képzettségű szakemberem kifejtette, hogy a pangó prosztata nagyon sok problémát tud okozni és a férfi egészségéhez hozzátartozik ez is, amit művelt velem. Tudjam meg, hogy ez nem az erotikáról szólt, hanem a gyógyításról.

Tudomásul vettem.
Meg is könnyebbültem, hiszen az asszony is másképp áll a dologhoz, ha elmondom neki: csak azért nyúlkálnak idegen nők a lábam közé, hogy megelőzzük a prosztatarákot!
Innentől kezdve ez a befejezés a program állandó részévé vált.
Sajnáltam, amikor a hölgy eltűnt az életemből.
Nagy változás történhetett nála, mert a kórházat is otthagyta.

Pedig tudjuk, hogy ott fő az egészség!
(nagy rotyogással, persze)

 

RoK