Masszőrkereső

-

masszőz, masszőr hirdetés

Egy kis flörttől nem dől össze a világ!

2017-01-17

Vedd észre, ha flörtölnek Veled! De azt is, ha nem nem jössz be az illetőnek! Tanuld meg a testbeszéd olvasás képességét! Ez a képesség komoly jelentőséggel bír. A gesztusaink sokatmondóak, érdemes odafigyelni a jelekre!



 

De mi is a flört? Könnyed udvarlást, játékos ismerkedést és annak elfogadását jelenti. A flörtölés során a flörtölő fél azt sejteti, hogy nagyobb intimitás, “több van” a felek között, mint ami kívülről látszik. A nők egyértelműen jobbak a testbeszéd olvasásában. A testbeszéd többet árul el minden szónál. A testbeszéd helyes értelmezése a gyakorlati emberismeret elengedhetetlen része a magán- és a hivatali életben egyaránt. Flörtölni szinte már művészet. Idővel azonban meg kell tanulni észrevenni és kezelni a különféle jelzéseket. Szerencsére a trükkök és praktikák száma végtelen. Pontosan ezért a flörtölést tekinthetjük egy kisebb csatának is. Az alábbi jelek segítségével sikeresen azonosíthatjuk a személyt, aki flörtöl vagy flörtölni próbál velünk.
A kezek például hihetetlenül beszédesek: Mondhatnak  "igent" és "nemet" és mindig őszinték. A kezek vágyakról árulkodnak, érzéseket mutatnak, hangulatokat jeleznek.

A lábak nem hazudnak: Például az egymásra tett női lábak kifejezetten ösztönzően hatnak a férfiakra. Ha az egyik láb szorosan a másikhoz simul, különösen jó az izomtónus, a láb "szebb" lesz. Ha egy nő keresztbe teszi a lábát, tudatosan magára akarja vonni a pillantásokat.

Sűrű szemkontaktus:. A flört leggyakrabban a nézéssel kezdődik. Például a nő tekintete megakad egy férfin, majd tovasiklik, később ismét visszatér. Gyakran nem szemtől-szembe történik, hanem csak úgy a szem sarkából. Ha a férfi és nő tekintete többször találkozik, a nő kicsit hosszabban néz a férfire, ezt nevezzük szemezésnek. Huncut kis összenézések, egymás “szemmel tartása” mind-mind izgalmassá teszi a játékot.

A mosolygás, nevetés, fej oldalra billentése, nyak simogatása (inkább női jel),  hajazat igazgatása (inkább női jel),beszéd közbeni kar- vagy kézérintés, a térdek összekoccanása az együttülőknél, ha a nő a férfi felé dől, vagy pláne, ha hozzá is ér kissé, mert ez az ösztönös közelségkeresés jele. A fülbesuttogás pedig kifejezetten bizalmas gesztus, bármilyen ürüggyel is álcázva.

Sokak szerint a flört modern játék, az önkifejezés és önmegvalósítás egy módja. Vajon mennyire fér bele a flört egy kapcsolatba? Ha nem  két szabad ember játékáról és közös kis "csínytevéséről" van szó, hanem a külső ingerek akaratlagos, szándékos begyűjtéséről egy harmadik féltől, már nagyon vékony határvonalon mocorogsz. De minden flört megcsalás?

A flört több, mint ismerkedés, hiszen elfogadjuk önmagunkat, mint "piacképes" emberi lényt, aki biológiailag programozott módon óhatatlan érdeklődést vált ki a másik nemből.

-LaM-