Masszőrkereső

-

masszőz, masszőr hirdetés

Bartermasszázs tapasztalataim

2022-02-09

Pár hónappal ezelőtt bartermasszázs hirdetést adtam fel, lévén fizikai munkát végző, olykor fájó hátú, derekú masszőr. A hirdetés csak lényegre törő szöveggel, fotó nélkül jelent meg, de mint kiderült, az élelmesebb érdeklődők meg tudták keresni a képemet, így tudták, hogyan nézek ki, mielőtt jelentkeztek (szemben velem, aki nem tudtam róluk semmit).

Hirdetésemben leírtam, hogy olyan szakképzett masszőröket keresek akár heti rendszerességgel, akik tudnak és szeretnek is masszírozni, s hogy jómagam gyógymasszőrként ugyanazt kínálom.

Másnap három férfitól várt kb. 10 email.
Egyikük egy kamionsofőr, aki masszázst ugyan nem tanult, de pár napig emaildömpingben részesített, naponta kérdezve, hogy most éppen nem jó-e, mert később már nem lesz egyedül.

A második jelentkező azt mondta, hogy sportoló volt, és nem tanult masszírozni, de tud valamennyire (pár hónap múlva újra próbálkozott, mintha ismeretlen lenne, akkor már azt mondta, a Testnevelési Főiskolára járt és masszázst is tanult, csak a lakhelyéből és a zárószövegéből meg végül a telefonszámcseréből tudtam, hogy nahát, ő ugyanaz), és miután már megbeszéltük a masszázsidőpontot, hozta fel és kezdte erőltetni (a fárasztást), hogy „de ő csak akkor tud megmasszírozni, ha mást is masszírozhat rajtam” - és pár hónap múlva eljátszotta ugyanezt ugyanezzel a szöveggel a végén, úgyhogy mondtam neki, hogy már elsőre is, de másodjára eljátszva még inkább kezd zaklatásszerű lenni, ezután abbahagyta az üzengetést - ebből sem lett találkozás.

Hogy gondolják egyesek, hogy anélkül, hogy személyesen találkoztunk volna és élő, emberi benyomásunk lett volna egymásról, a szakszerű minőségi, tényleg valamit használó masszázscsere helyett normális egy hancúrpajtinak ajánlkozást így látatlanul bedobni és azt várni, hogy a másik fél belemenjen.

Később  tantramasszőrök kerestek meg jelentős életkorkülönbséggel, de senki olyan, aki tanult volna valaha masszírozni és a hátizmaimon akart volna elsősorban lazítani.

Azóta is csak és kizárólag férfi delikvensek hívtak, egy részük nem pont azt akarta, amit hirdettem, de aztán elkezdtek végre befutni a pozitív tapasztalatok is.

Csak adni kellett úgy 2 hónapnyi időt a dolognak, és megkeresett egy gyógymasszőr, aki már nem dolgozik a szakmában, de szakmailag elkötelezett, és nagyon jó keze van, csak ritkán ér rá. Aztán két svédmasszázst tanult emberrel találkoztam: egyikük egy 3 hónapos képzést végzett és évekkel ezelőtt 3 évig masszőrként dolgozott, a masszázsa nagyjából hatékony és kellemes, de még fejleszthető, másikuk pedig egy tanárember, aki egy jóval rövidebb képzésre járt, és csak a magánéletében használta a tudását, ami még nagyon fejlesztenivaló, de megbeszéltük, hogy ebben segíthetek.

Nagyon szívesen cseremasszíroznék női masszőrökkel is, és szívesen venném még, ha további jó kezű és jó tudású masszőrökkel találkoznánk és részesítenénk egymást felszabadító és hozzáértő masszázsainkban.

 

Vali