Masszőrkereső

-

masszőz, masszőr hirdetés

A masszőrhölgy biztosra menne

2019-05-29

masszőrhölgy, masszőzTörzsolvasónktól kaptunk levelet, aki két különös kalandjáról számolt be. Pontosan megírta, melyik két masszőrhölgynek köszönte meg szépen a lehetőséget, hogy beszélgethetett velük, ám ennyi lés nem több, látogatásra végül egyik esetben sem került sor. Nem véletlenül!
Levelét csak összefoglaló formájában tárjuk a nyilvánosság elé, mert az érintetteket sok részletből bárki könnyen azonosíthatná.

Gábor egy nem mindennapi hirdetésre figyelt föl és ennek tudta be, hogy nagyjából a tizedik alkalommal tudott értekezni a masszőzzel. Előtte nem vette föl, vagy fölvette, de épp nem tudott beszélni, mert olyan helyen volt. Nem is kicsit megütközött azon, hogy a hölgy név szerint fikázott konkurens masszőzöket, hogy az oldalán közölt árakra még felárak is jönnek, továbbá némelyik szolgáltatását csak akkor vállalja, ha a vendége harmadszor- negyedszer- ötödször jár nála, első alkalommal biztosan nem. Gábor erre megköszönte a lehetőséget és kezicsókolommal lezárta az eszmecserét. Ezután még kapott egy sértődött hangú sms-t a kishölgytől.

Hasonlóan járt egy másik szolgáltatóval, akit negyedjére ért el, de a hölgy megjelölt egy másik napot, hogy akkor mondaná el "mit gondol a dologról". Gábor már aludni is alig tudott izgalmában, vajon milyen dologról mit gondol a kedves masszőrhölgy, de eljött a nagy nap és sor került a hívásra.
Masszőrhölgy szépen elmondta az ilyenkor szokásos dolgokat, utána jött a meglepetés. Közölte: nincsenek azonos helyzetben, hiszen Gábor látja őt, az oldalon ott vannak a fényképei, ő viszont nem látja Gábort és nem akar szenvedni.
A biztonság kedvéért ezt mégegyszer:
NEM AKAR SZENVEDNI!
Gábor rákérdezett, hogy egy masszázs során a szolgáltató vajon mitől tud szenvedni?
A választól kevés híján lehidalt.
Szolgáltató elcsicseregte, hogy neki nem mindegy, kit masszíroz és mivel van ízlése, látnia kell a munkadarabot, mielőtt hozzányúl.
Az hogy az úr felkeresi őt (= időpontot egyeztet, autózik, leparkol, kifizeti a tetemes parkolási díjat, felcsöngeti a címet) NEM KERÜL SEMMMIBE, de ezután bármelyik fél közölheti, hogy köszöni szépen, nem szeretné a következő órát egy légtérben tölteni a másikkal. Ha mégis, az húszezer forint.
Gábor itt elköszönt, de azóta sem fér a fejébe, hogy van-e olyan balek, aki odamegy megmutatni magát egy hölgyikének, aki majd eldönti, hogy akar-e húszezerért hozzányúlni!

Még szerencse, hogy nagy a választék.
Szolgáltatóból és balekből is.

 

-kep-