Masszőrkereső

-

masszőz, masszőr hirdetés

A hirdető korosztálya

Negyvenes

Megközelíthetőség

Fizetős parkoló

Kiváló tömegközlekedés

Hol fogad?

Saját lakás

Házhoz megy

Hol masszíroz?

Masszázságy, masszázspad

Mivel masszíroz?

Kézzel

Alkarral

Milyen masszázst tud?

komplex masszázs

cellulit masszázs

Aromaterápiás masszázs

energetizáló masszázs

frissítő-lazító masszázs

gerincmasszázs

gyógymasszázs

izomlazító masszázs

komplex masszázs

masszázs hölgyeknek

pihentető masszázs

professzionális masszázs

relaxációs masszázs

svéd masszázs

szakszerű masszázs

szőlőmagolajos masszázs

talpmasszázs

terápiás masszázs

thai masszázs

Vali

Budapest, XIII. kerület

+36703031374
Elérhető vagyok:

8-21

8-21

8-21

8-21

8-21

9-21

9-21

Kedves Masszázskedvelő!

Gyógymasszőr, svédmasszőr és talpmasszőr vagyok 8 év szakmai tapasztalattal, amelyet kiegészítettem aromaterapeuta képzéssel is az utóbbi 3 évben. A masszázs többek közt ezekben is segíthet: ülőmunkából, állómunkából, rossz mozdulatból, megerőltetésből, monoton munkából, vezetésből, rossz testtartásból fakadó fájdalmak elhárítása, gyakori rendszeres fejfájás, emésztési problémák, anyagcsere-problémák, stressz, feszültség, rosszkedv enyhítése és elmulasztása, alvás közben elfeküdt és megfájdult nyak, hát helyretétele, ellanyhult izomzat spasztikussá tétele, fogyókúra, méregtelenítés, bőrfeszesítés, sérülés utáni felépülés segítése és gyorsítása.

Ha szeretné kipróbálni szaktudásomat, várom szeretettel állapotjavító, ellazító, felfrissítő, fájdaloműző kezeléseimre. Kérhető kristályterápiás masszázs is arany obszidiánnal!
Munkámat emberszeretettel és azzal a célkitűzéssel végzem, hogy jobb állapotban távozzon tőlem, mint amilyen állapotban érkezett hozzám. Tekintse meg rövid videómat az oldal alján, ha ízelítőt szeretne kapni masszázsomból.

Masszázsbérlet-lehetőség, ha rendszeresen járna: 5 alkalmas bérlet 10 % kedvezménnyel, 10 alkalmas 20 % kedvezménnyel kapható. 

A klasszikus svédmasszázs az izmok átmasszírozására irányul és segít feloldani a feszültségeket és görcsöket, így lazítja az izmokat, csökkenti a hát-, derék- és más izomfájdalmakat, serkenti az anyagcserét, elősegítve a test salakanyagainak gyorsabb távozását a szervezetből. Segítségével a fáradt izomzat teljesítménye többszörösére növelhető, és a kellemetlen húzódások megszüntethetőek. Helyi vérbőséget okozva fokozódik a vérkeringés, a bőr visszanyeri eredeti fiatalos rugalmasságát. A gyógymasszázs pedig a svédmasszázs fogásaira épül. 

A XIII. kerületben fogadom vendégeimet, vagy igény esetén házhoz kiszállást is vállalok Budapesten és Budakeszin. 21 óráig elérhető vagyok, így a későig dolgozók is részesülhetnek masszázsban.

Ciao! Sono una massaggiatrice di professione da 8 anni. Faccio: massaggi rilassanti e rinfrescanti per tutto il corpo, massaggio di piedi. Sono esperta nel massaggio svedese e thai. Mi occupo in oltre di aromaterapia e riflessologia plantare. Posso ospitare o posso venire a domicilio tutti i giorni dalle 8:30 alle 21. Utilizzo oli essenziali a base di erbe medicinali terapeutici della Doterra.

Dear Massagefans! I am a professional swedish and therapy massagetherapist 8 years ago, I provide relaxing/swedish deep-tissue/thai-swedish deep tissue/foot/aromatherapy massage either in 13. district or I can come to your house if required. All treatments happen with oil or creme, the aromatherapy is done with 100 % pure Doterra essentail oils. I'm available 8.30 a.m.-9 p.m.

Ich spreche Deutsch.

Yo hablo Espanol.